Faceta i Kuchnię znajdziecie w druku nie tylko w miesięczniku T3.
W najnowszym numerze supermarketowego, wydawanego kwartalnie periodyku pt. „Spiżarnia Smaków” (nakład 70 000 egz.), w który od 1 lipca bezpłatnie można zaopatrzyć się w każdym sklepie sieci Piotr i Paweł, pojawiły się trzy przepisy Faceta i Kuchni – w sam raz na lato.
To potrawy z jednej strony pożywne i sycące, a z drugiej – całkiem lekkie. Zapiekany ser pleśniowy w towarzystwie chrupkiej sałaty z gruszką i tymiankiem, makaron z pysznym i lekkim jarmużowym pesto oraz placki z odtłuszczonego twarogu z dodatkiem orzeźwiających i soczystych borówek to trzy różne warianty zdrowych posiłków, z których każdy utrzymany jest w letnim klimacie.
Każdy z tych przepisów znajdziecie również na blogu:
Po pierwsze, borówkowe placki z chudego twarogu
Po drugie, makaron z jarmużowym pesto
I po trzecie, zapiekany camembert z sałatą rzymską, gruszką, tymiankiem i orzechami
Smacznego!
Gratulacje!
Gratulejszyn Panie Facet!!!