Krótki konkurs na weekend! ;-)

To jest nagroda:

A to zagadka:

Pytanie brzmi: co jest pod pierzyną z ciasta francuskiego?

Odpowiedzi możecie wpisywać tu (pod wpisem o konkursie na blogu) albo pod postem o konkursie na facebook’u Faceta i kuchni. Jedna osoba może dodać jeden wpis. Wpisy można dodawać od teraz do niedzieli 27 maja do godz. 23.59. Wyniki zostaną opublikowane na blogu w poniedziałek, 28 maja.

Dla ułatwienia – nie licząc przypraw, składniki potrawy do odszyfrowania są ledwie dwa ;-)

Wśród tych, którzy:

a) odgadną zawartość zapiekanki, oraz
b) należą do grona fanów Faceta i kuchni oraz Cocoa na facebook’u,

rozlosujemy zestaw super czekolad od RAW COCOA, tj.: jagody goji i jagody inkaskie w surowej czekoladzie oraz 2 tabliczki surowych czekolad – wszystkie wytwarzane z nieprażonego ziarna kakao, bogate w magnez, potas i żelazo.

Enjoy! :-)