OSTATNIO DODANE
Morele duszone z rabarbarem, miodem i orzechami
Morele duszone z rabarbarem, miodem i orzechami – szybkie śniadanie albo zdrowy deser.
Sałatka z rukwi wodnej, komosy ryżowej i truskawek
Sałatka z rukwi wodnej, komosy ryżowej i truskawek.
Pieczywo chrupkie kokosowe | Bezglutenowe, wegańskie, bez cukru
Pieczywo chrupkie kokosowe – kokosanki w kromkach. Bezglutenowe i wegańskie.
Sałatka z bobu, rukwi wodnej i domowego wędzonego sera
Sałatka z bobu, rukwi wodnej i domowego wędzonego sera.
Crumble owocowe pod kruszonką z quinoa i ryżu | Wegańskie i bezglutenowe
Crumble owocowe pod kruszonką z quinoa i ryżu.
Spaghetti z cukinii z krewetkami i pesto z rukoli
Spaghetti z cukinii z krewetkami i pesto z rukoli.
Lody szparagowe | Wegańskie i bezglutenowe
Lody szparagowe – w 100% roślinne, kremowe, absolutnie nietuzinkowe.
Ser pleśniowy zapiekany z czereśniami i truskawkami
Ser pleśniowy zapiekany z czereśniami i truskawkami.
Sałatka z zielonych szparagów, fasolki szparagowej i młodego groszku
Sałatka z zielonych szparagów, fasolki szparagowej i młodego groszku.
Stir-fry z krewetek, zielonych szparagów, cukinii i młodego groszku
Stir-fry z krewetek, zielonych szparagów, cukinii i młodego groszku.
Clafoutis z winogronami | Wegańskie i bezglutenowe
Clafoutis z winogronami – wegańskie i bezglutenowe (bez jajek, mąki, cukru i masła).
Szparagi duszone z cukinią, młodym jarmużem i pak choi
Szparagi duszone z cukinią, młodym jarmużem i pak choi.