OSTATNIO DODANE

Restoran Ö – Tallin, Estonia

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-10-21 1 komentarz

Restoran Ö – Tallin, Estonia – recenzja.

Burgery z dyni, pieczarek i ogórków

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-10-20 0 komentarzy

Burgery z dyni w pieczarce – zamiast bułki.

Crumble z jabłkiem i żurawiną

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-10-19 0 komentarzy

Crumble z jabłkiem i żurawiną.

Sardynia – 10 rzeczy, których musisz spróbować

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-10-18 0 komentarzy

Sardynia – 10 rzeczy, których musisz spróbować. A właściwie 13…

Socca z brukselką

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-10-16 0 komentarzy

Socca z brukselką i salsą z oliwek i pomidorów.

Makaron z dyni piżmowej

W kategorii BEZGLUTENOWE, MAKARONY Dnia 2017-10-14 7 komentarzy

Makaron z dyni piżmowej – z pieprzem i parmezanem.

Kasza jaglana z rydzami

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 2017-10-13 3 komentarze

Kasza jaglana z rydzami.

Antica Cagliari

Antica Cagliari – recenzja | Sardynia

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-10-12 2 komentarze

Antica Cagliari – Cagliari, Sardynia.

Zupa z ziemniaków i jarmużu

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-10-10 8 komentarzy

Zupa z ziemniaków i jarmużu.

Atelier Amaro* – recenzja (lato)

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIEJSCA - RECENZJE Dnia 2017-10-08 2 komentarze

Atelier Amaro* – recenzja (lato – sierpień – 34 tydzień).

Hellfest 2017 – Clisson, Francja

W kategorii FACET I KONCERTY Dnia 2017-10-08 0 komentarzy

Hellfest 2017: 16 – 18.06.2017. Clisson, Francja.

Grillowany ser z figami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 2017-10-06 1 komentarz

Grillowany ser z figami.

Domori – Apurimac i Arriba

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 2017-10-04 2 komentarze

Domori. Apurimac i Arriba – gorzka czekolada w dwu odsłonach.

Burrata di bufala z figami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 2017-10-02 1 komentarz

Burrata di bufala ze świeżymi figami.

DCC

DCC – kiedy warto użyć? A kiedy uważać na wielokrotne przewalutowanie?

W kategorii WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 2017-10-02 0 komentarzy

DCC – kiedy warto użyć?

Co przywieźć z Włoch – Piemont

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-09-30 5 komentarzy

Co przywieźć z Włoch, a konkretnie z Piemontu. Bra-Pollenzo-Turyn.

Tavira – gdzie jeść i pić? Subiektywny przewodnik kulinarny

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-09-29 0 komentarzy

Tavira – gdzie jeść i pić? Subiektywny przewodnik kulinarny.

Pappardelle z borowikami

W kategorii BEZGLUTENOWE, MAKARONY Dnia 2017-09-28 2 komentarze

Pappardelle z borowikami.

Slow Food Central Europe

Slow Food Central Europe – nowy projekt

W kategorii WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 2017-09-28 0 komentarzy

Slow Food Central Europe – nowy europejski projekt promocji dziedzictwa kulinarnego.

Chleb bezglutenowy chrupki – 10 łatwych przepisów!

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 2017-09-27 2 komentarze

Chleb bezglutenowy chrupki – 10 łatwych przepisów.