OSTATNIO DODANE

Puder z grzybów

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-26 12 komentarzy

Puder z grzybów – jak to zrobić w domu?

Bank wina w Pollenzo

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-09-25 14 komentarzy

La Banca del Vino – bank wina w Pollenzo.

Dynia nadziewana kurkami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 2017-09-24 8 komentarzy

Dynia nadziewana kurkami.

Epicus troophlicus dactylicus

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-23 2 komentarze

Epicus troophlicus dactylicus – epickie trufle z daktyli.

Cukinia duszona

Cukinia duszona z kalarepą

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-22 2 komentarze

Cukinia duszona z kalarepą.

Sałatka z figami

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-21 0 komentarzy

Sałatka z figami.

Co przywieźć z Tallina? Zakupy na urlopie

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-09-20 9 komentarzy

Co przywieźć z Tallina? Najlepszy subiektywny przewodnik.

Zupa z białym winem

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-18 4 komentarze

Zupa z białym winem i owocami.

Sery w Prowansji

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY, SERY Dnia 2017-09-16 2 komentarze

Sery w Prowansji oraz le plateau de fromages idéal.

Sisteron w dzień targowy

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2017-09-14 9 komentarzy

Sisteron w dzień targowy – ze straganów na stół. O miasteczku, które nie potrzebuje supermarketów.

Sernik ze śliwkami – bez spodu

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, SŁODKIE Dnia 2017-09-13 8 komentarzy

Sernik ze śliwkami – znakomite ciasto na jesień.

Dynia mandarynkowa – przepis podstawowy

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-12 1 komentarz

Dynia mandarynkowa – przepis podstawowy.

Slow Food

W kategorii BEZGLUTENOWE, WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 2017-09-11 4 komentarze

Slow Food – dlaczego wspieramy i płacimy składki?

Warzywa z tofu

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-11 1 komentarz

Warzywa z tofu.

Spaghetti z cukinii + KONKURS SMEG

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-10 0 komentarzy

Spaghetti z cukinii z bobem.

Warzywa

Warzywa kocham i rozumiem

W kategorii BEZGLUTENOWE, WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 2017-09-09 7 komentarzy

Warzywa kocham i rozumiem, warzyw nie jeść nie umiem.

Oberiba

Oberiba

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 2017-09-08 0 komentarzy

Oberiba – tradycyjna śląska potrawka z kalarepy.

Goodio - surowa czekolada z miętą

Goodio – surowa czekolada z miętą

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 2017-09-07 0 komentarzy

Goodio – surowa czekolada z miętą.

Papryki faszerowane

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2017-09-06 4 komentarze

Papryki faszerowane kaszą jaglaną.

Czy w restauracji z gwiazdką Michelin można się najeść?

W kategorii WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 2017-09-05 12 komentarzy

Czy w restauracji z gwiazdką Michelin można się najeść?