OSTATNIO DODANE

HR Giger Museum i Bar – Gruyères, Szwajcaria (odc. II)

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2018-01-26 3 komentarze

HR Giger Museum i Bar – Gruyères.

Jajka pieczone w oliwie

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 2018-01-25 15 komentarzy

Jajka pieczone w oliwie.

Gruyeres, Szwajcaria – instrukcja obsługi (odc. I)

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2018-01-24 4 komentarze

Gruyeres.

Paella negra

W kategorii BEZGLUTENOWE, OWOCE MORZA Dnia 2018-01-23 2 komentarze

Paella negra z owocami morza.

Szwedzkie kokosanki – Kokostoppar

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 2018-01-22 6 komentarzy

Szwedzkie kokosanki wg klasycznej receptury. Kokostoppar na maśle i całych jajkach.

Malmo – 12 miejsc – Szwecja

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2018-01-21 6 komentarzy

Malmo – stolica Skanii.

Duński chleb z ziaren

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 2018-01-19 14 komentarzy

Duński chleb z ziaren i orzechów – uzależnisz się!

Omlet z białek z porzeczkami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 2018-01-18 5 komentarzy

Omlet z białek z porzeczkami.

Osteria del Boccondivino – Bra, Piemont

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2018-01-17 6 komentarzy

Osteria del Boccondivino.

Pieczywo chrupkie grzybowe

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2018-01-16 0 komentarzy

Pieczywo chrupkie grzybowe.

Dynia piżmowa z kasztanami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 2018-01-15 4 komentarze

Dynia piżmowa z kasztanami.

Riso Cacio e Pepe

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE Dnia 2018-01-14 5 komentarzy

Riso Cacio e Pepe.

Ziemniaki pieczone z miodem i kurkumą

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI Dnia 2018-01-12 7 komentarzy

Ziemniaki pieczone z miodem i kurkumą.

Cataplana krok po kroku

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 2018-01-10 5 komentarzy

Cataplana krok po kroku – łatwy przepis na portugalski klasyk.

Panforte w stylu dowolnym

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 2018-01-09 7 komentarzy

Panforte w stylu dowolnym.

Appetizer

W kategorii KSIĄŻKI - RECENZJE Dnia 2018-01-09 4 komentarze

Appetizer. New Interiors for Restaurants and Cafes – nowy coffee table book.

Suska sechlońska zapiekana w winie

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 2018-01-08 2 komentarze

Suska sechlońska zapiekana w winie.

Kulinarne odkrycia 2017 – moja 15

W kategorii BEZGLUTENOWE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 2018-01-07 4 komentarze

Kulinarne odkrycia 2017 – moja 15.

Śledzie matias z jabłkiem

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 2018-01-06 2 komentarze

Śledzie matias z jabłkiem.

Bataty pieczone w soku z pomarańczy

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 2018-01-05 9 komentarzy

Bataty pieczone w soku pomarańczowym.