OSTATNIO DODANE

Sałatka z matiasami i cykorią – nie tylko na święta

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 25 stycznia 2020 1 komentarz

Sałatka z matiasami i cykorią.

Ciasteczka owsiane FIT – bez glutenu, bez dodatku cukru, super pyszne!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 22 stycznia 2020 25 komentarzy

Ciasteczka owsiane FIT – bardzo łatwy przepis, zrobisz je w pół godziny.

Farinata z lardo – jak chleb ze smalcem, tylko lepsza!

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 21 stycznia 2020 0 komentarzy

Farinata z lardo – chleb ze smalcem po włosku.

Pieczone pietruszki z polentą – pyszny pomysł na zimowy obiad

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 20 stycznia 2020 1 komentarz

Pieczone pietruszki z polentą.

Ryż smażony z kimchi – rozgrzewa i poprawia odporność

W kategorii BEZGLUTENOWE, OWOCE MORZA Dnia 19 stycznia 2020 0 komentarzy

Ryż smażony z kimchi.

Kraj Basków praktycznie – namiar na chatkę na odludziu

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 18 stycznia 2020 0 komentarzy

Kraj Basków praktycznie – namiar na chatkę na odludziu, z której wszędzie jest blisko.

Pilaw z dynią – przepyszny aromatyczny ryż z dodatkami

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE Dnia 16 stycznia 2020 2 komentarze

Pilaw z dynią.

Duszone pomidory z fetą i ziołami – super obiad w 10 minut!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 15 stycznia 2020 1 komentarz

Duszone pomidory z fetą.

Jabłecznik z babcinego przepisu – „lubi” zakalec, ale i tak jest pyszny!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 14 stycznia 2020 0 komentarzy

Jabłecznik z babcinego przepisu.

Gravlax z troci – troć marynowana w soli i wódce

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 13 stycznia 2020 4 komentarze

Gravlax z troci.

Krucha tarta z powidłami – tak pyszna, że znika szybciej niż się piecze!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 12 stycznia 2020 5 komentarzy

Krucha tarta z powidłami – bez glutenu, bez jajek, bez cukru, a smakuje jak marzenie.

Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge. Znakomity!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 11 stycznia 2020 7 komentarzy

Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge.

San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek II

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 10 stycznia 2020 0 komentarzy

San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek II.

Chleb piernikowy – aromatyczny i pełen bakalii

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 9 stycznia 2020 2 komentarze

Chleb piernikowy – aromatyczny i pełen bakalii.

Bób po baskijsku (Babak erara) – przepis tradycyjnej kuchni baskijskiej

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO, ŚNIADANIA Dnia 8 stycznia 2020 2 komentarze

Bób po baskijsku.

Pasztet grzybowy (wegański), który pokochają nawet mięsożercy!

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 7 stycznia 2020 6 komentarzy

Pasztet grzybowy – z kaszą gryczaną, w 100% roślinny, a wygląda i smakuje jak mięsny.

La Purísima Premium 2014 DO Yecla

W kategorii WINA, CYDRY I INNE TRUNKI Dnia 5 stycznia 2020 0 komentarzy

La Purísima Premium 2014 DO Yecla.

Polenta z grilla i sałatka z pomarańczy

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 5 stycznia 2020 0 komentarzy

Polenta z grilla i sałatka z pomarańczy z serem Montebore.

Makaron z kimchi – dwa składniki, mega efekt!

W kategorii BEZGLUTENOWE, MAKARONY Dnia 4 stycznia 2020 0 komentarzy

Makaron z kimchi.

San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek I

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 3 stycznia 2020 0 komentarzy

San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek I.