OSTATNIO DODANE

Spalony sernik z San Sebastian – bez mąki i cukru

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, SŁODKIE Dnia 3 czerwca 2019 14 komentarzy

Spalony sernik z San Sebastian – bez mąki i cukru (wersja druga).

Tarta ze szparagami na kruchym cieście bezglutenowym

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 1 czerwca 2019 4 komentarze

Tarta ze szparagami.

Genialne gofry w tropikalnym stylu

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 30 maja 2019 3 komentarze

Genialne gofry w tropikalnym stylu.

Awokado – przepisy, które sprawią, że będziesz to jeść codziennie!

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 29 maja 2019 1 komentarz

Awokado – przepisy, które sprawią, że będziesz je jeść codziennie!

Sałata ze szparagami i parmezanem

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI Dnia 28 maja 2019 0 komentarzy

Sałata ze szparagami i parmezanem.

Sherry w Jerez de la Frontera – instrukcja obsługi

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 27 maja 2019 0 komentarzy

Sherry w Jerez de la Frontera.

Gofry Hash browns (z ziemniaków) – śniadanie mistrzów!

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 26 maja 2019 9 komentarzy

Gofry Hash browns – z ziemniaków.

Zmora Azorów? Turistas…

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 25 maja 2019 6 komentarzy

Zmora Azorów? Turyści.

Lody cytrynowo-limonkowe (wegańskie, bez cukru)

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 23 maja 2019 11 komentarzy

Lody cytrynowo-limonkowe (lekki kremowy sorbet bez cukru).

Grillowane warzywa z olejem z pistacji

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 21 maja 2019 2 komentarze

Grillowane warzywa z olejem z pistacji.

Sprzęt foto w podróży – co i jak spakować?

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 20 maja 2019 2 komentarze

Sprzęt foto w podróży – co i jak spakować, żeby nie żałować.

Tagine warzywny (wegański)

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 18 maja 2019 2 komentarze

Tagine warzywny (wegański).

Ziemniak – 15 rewelacyjnych przepisów dla każdego

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 16 maja 2019 1 komentarz

Ziemniak – 15 rewelacyjnych przepisów.

Rebujito – drink, bez którego nie ma Feria de Abril!

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 15 maja 2019 2 komentarze

Rebujito – nie trzeba lubić, warto znać. Orzeźwia jak złoto!

Krówki z daktyli

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 3 maja 2019 8 komentarzy

Krówki z daktyli – przepis krok po kroku.

Sakoneta i Mendata – Ruta del Flysch, Kraj Basków (Euskadi)

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 30 kwietnia 2019 6 komentarzy

Sakoneta i Mendata – Ruta del Flysch, Kraj Basków (Euskadi).

Carpaccio z rzodkiewek i truskawek

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 29 kwietnia 2019 0 komentarzy

Carpaccio z rzodkiewek i truskawek.

Co przywieźć z Girony – Katalonia, Hiszpania

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 27 kwietnia 2019 0 komentarzy

Co przywieźć z Girony?

Sałatka z nowalijkami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI, SERY Dnia 25 kwietnia 2019 0 komentarzy

Sałatka z nowalijkami.

Ziemniaki pieczone z Parmigiano Reggiano

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 23 kwietnia 2019 0 komentarzy

Ziemniaki pieczone z Parmigiano Reggiano.