OSTATNIO DODANE

Barcelona: Gaudi – Park Güell, Sagrada Familia i Palau Güell

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 8 lutego 2017 15 komentarzy

Barcelona – stolica Katalonii – to miasto do zakochania od pierwszego wejrzenia.

Amaretti – włoskie ciasteczka migdałowe bezglutenowe

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 7 lutego 2017 21 komentarzy

Amaretti – włoskie ciasteczka migdałowe bezglutenowe.

Brukselka – 10 pysznych przepisów

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 6 lutego 2017 11 komentarzy

Brukselka! Nie lubisz? Tak Ci się tylko wydaje.

Gdzie na kawę, lody i ciastka w Cagliari, Sardynia

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 4 lutego 2017 12 komentarzy

Kawa to podstawa.

Ser Casizolu / mak z komosy / pieczone winogrona

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE, SERY Dnia 2 lutego 2017 9 komentarzy

Ser Casizolu z makiem z komosy ryżowej i pieczonymi winogronami.

Gulasz z suma i batatów

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 31 stycznia 2017 3 komentarze

Gulasz z suma i batatów.

Su Tzilleri e su Doge | Cagliari, Sardynia – recenzja

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 29 stycznia 2017 26 komentarzy

Su Tzilleri e su Doge – Cagliari, Sardynia.

Sałatka z pomarańczy, awokado i koziego sera

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI, SERY Dnia 27 stycznia 2017 11 komentarzy

Sałatka z pomarańczy, awokado i koziego sera.

Sery z Sardynii

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY, SERY Dnia 26 stycznia 2017 28 komentarzy

Sery z Sardynii.

Palona brukselka z granatem i sezamem

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 24 stycznia 2017 8 komentarzy

Palona brukselka z pestkami granatu i sezamem.

Mercato di San Benedetto | Cagliari, Sardynia

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 22 stycznia 2017 28 komentarzy

Mercato di San Benedetto – największy targ Cagliari.

Makhloota

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 20 stycznia 2017 14 komentarzy

Makhloota z bobu i ciecierzycy.

Jajecznica z batatami i szynką

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO, ŚNIADANIA Dnia 18 stycznia 2017 6 komentarzy

Jajecznica z batatami i szynką – najlepsze zimowe śniadanie.

Dorsz z chipsami z fioletowych ziemniaków

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 16 stycznia 2017 8 komentarzy

Dorsz z konfiturą z pomidorów i chipsami z fioletowych ziemniaków.

Lipsk | Saksonia, Niemcy

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 15 stycznia 2017 0 komentarzy

Lipsk w obrazkach.

Spaghetti alla carbonara – bez glutenu

W kategorii BEZGLUTENOWE, MAKARONY Dnia 13 stycznia 2017 4 komentarze

Spaghetti alla carbonara.

Sałatka z makrelą i pieczonymi batatami

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 12 stycznia 2017 2 komentarze

Sałatka z makrelą i pieczonymi batatami.

Co przywieźć z Sardynii? Zakupy na urlopie

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 10 stycznia 2017 44 komentarze

Co przywieźć z Sardynii? Zakupy na urlopie.

Omlet z kaparami i bottargą oraz salsą z oliwek

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 9 stycznia 2017 4 komentarze

Omlet z kaparami i bottargą oraz salsą z oliwek.

Raw Cocoa – biała surowa czekolada z pistacjami i solą

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 8 stycznia 2017 55 komentarzy

Raw Cocoa – biała surowa czekolada z pistacjami i solą.