OSTATNIO DODANE

5 urodziny Faceta i Kuchni

W kategorii BEZGLUTENOWE, WYWIADY I ARTYKUŁY Dnia 13 listopada 2016 15 komentarzy

Piąte urodziny!

Placki bezglutenowe na zimę – 15 przepisów

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 12 listopada 2016 14 komentarzy

Placki bezglutenowe na zimę – 15 przepisów.

Zeca da Bica i Alcatruz | Tavira & Santa Luzia | Algarve

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 10 listopada 2016 2 komentarze

Zeca da Bica i Alcatruz.

Farinata – bezglutenowe kanapki z makrelą i oliwkami

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY, SERY Dnia 8 listopada 2016 7 komentarzy

Farinata – bezglutenowe kanapki z makrelą, owczym serem i oliwkami.

Cacao Crudo by Loverdiana

W kategorii CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 6 listopada 2016 4 komentarze

Cacao Crudo by Loverdiana – organiczna gorzka czekolada 90%.

Pieczywo chrupkie z sorgo i kanapki z bottargą

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 4 listopada 2016 14 komentarzy

Pieczywo chrupkie z sorgo i kanapki z bottargą.

Sałatka z kaszą jaglaną, persymoną, granatem i cynamonem

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE, WEGAŃSKIE Dnia 2 listopada 2016 9 komentarzy

Sałatka z kaszą jaglaną, persymoną, granatem i cynamonem.

Surowe oliwki – jak to zjeść?

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 1 listopada 2016 11 komentarzy

Surowe, świeże oliwki – jak to zjeść?

Butternut pieczony z kozim serem i czarnuszką

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 30 października 2016 5 komentarzy

Dynia piżmowa pieczona z kozim serem i czarnuszką.

Małdrzyki z makiem i sosem żurawinowym

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, SŁODKIE Dnia 28 października 2016 11 komentarzy

Małdrzyki z makiem i sosem żurawinowym.

PREMIERA: Jamie Oliver – Gotuj zdrowo dla całej rodziny | KONKURS

W kategorii KONKURSY, KSIĄŻKI - RECENZJE Dnia 26 października 2016 91 komentarzy

Jamie Oliver – Gotuj zdrowo dla całej rodziny.

Sałatka z pieczonej dyni i Fiore Sardo

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI, SERY Dnia 25 października 2016 4 komentarze

Sałatka z pieczonej dyni i Fiore Sardo.

Tajniki suszenia żywności – czy i dlaczego warto mieć dehydrator? | KONKURS

W kategorii KONKURSY, KSIĄŻKI - RECENZJE Dnia 24 października 2016 34 komentarze

Tajniki suszenia żywności – czy i dlaczego warto mieć dehydrator?

Behemoth i Bolzer w Progresji | Warszawa | 8.10.2016

W kategorii FACET I KONCERTY Dnia 23 października 2016 0 komentarzy

Behemoth, Bolzer i Batushka w Warszawie.

Ziemniaki z bottargą i masłem szałwiowym

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 21 października 2016 6 komentarzy

Ziemniaki z bottargą i masłem szałwiowym.

O Tonel | Tavira, Portugalia – recenzja

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 20 października 2016 10 komentarzy

O Tonel – recenzja.

CHOC’FLEURS – gorzka czekolada z płatkami kwiatów i nasionami konopi

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 19 października 2016 2 komentarze

Choc’Fleurs – gorzka czekolada z płatkami kwiatów i nasionami konopi.

Łosoś z rukolą i komosą ryżową

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY, RYŻ I KASZE Dnia 18 października 2016 4 komentarze

Łosoś z rukolą i komosą ryżową.

Original Beans – Piura Porcelana | Gorzka czekolada 75%

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 17 października 2016 0 komentarzy

Original Beans – Piura Porcelana.

Sałatka z bresaoli, brzoskwiń i gruszek | Gotowanie w Cagliari

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 16 października 2016 5 komentarzy

Sałatka z bresaoli, brzoskwiń i gruszek.