Konkurs z okazji premiery Raw Cocoa mini – czekoladek na jeden raz.

Raw Cocoa mini (25 gramów, 4 kostki) to nowość, która trafiła na polski rynek kilka tygodni temu. Na początek w dwóch smakach – kawowa z białą morwą (55% kakao) i ciemna z orzechami laskowymi (65% kakao).

Cocoa L_02

Trzeba to uczcić:-), a poza tym zbliżają się święta, mamy więc dla Was trzy słodkie zestawy do rozdania, z których każdy obejmuje 10 nowych małych czekolad.

Produkty Raw Cocoa nie są pospolitymi słodyczami. To najlepsza czekolada wytwarzana w Polsce – prawdziwa, organiczna, słodzona nierafinowanym cukrem kokosowym (a właściwie odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej), naturalnie wegańska (bez składników pochodzenia zwierzęcego) i bezglutenowa. Nie ma tu żadnych emulgatorów (takich jak np. obecna w większości czekolad lecytyna sojowa, słonecznikowa czy E476), barwników ani konserwantów. To w 100% czyste produkty, wytwarzane z ziaren kakao (głównie Criollo) i bakalii organicznego pochodzenia.

Cocoa L_01

ZADANIE: w komentarzu pod tym wpisem napisz, do której wielkanocnej potrawy – Twoim zdaniem – czekolada jest najlepszym dodatkiem? Nie musi być klasycznie ani tradycyjnie, nawet lepiej – jeśli nie będzie;-)

Spośród wszystkich dodanych odpowiedzi wybierzemy 3, których autorzy otrzymają zestawy Cocoa.

Dodając komentarz pod wpisem na blogu, nie przejmuj się komunikatem o spamie. Żaden komentarz nie zginie i po zaaprobowaniu zostanie opublikowany na stronie. Jedna osoba może dodać jeden wpis.

Konkurs trwa od dziś, tj. od 22 marca do 31 marca do północy. Nazwiska laureatów zostaną opublikowane w terminie do 3 kwietnia do końca dnia.

***

WYNIKI:

Dziękujemy wszystkim za udział, zaangażowanie i dodane odpowiedzi!:-)

Zestawy Cocoa otrzymują:

Evi (komentarz z 22 marca)
Rafał (komentarz z 25 marca)
Asia (komentarz z 29 marca)

Gratulujemy:-) z laureatami skontaktujemy się via e-mail.

***

Cocoa L_04