Winny pamiętnik XVIII.
Churchill mawiał, że nigdy nie pije przed śniadaniem. To zupełnie tak jak my…
I. Dario Prinčič Jakot 2014 (Friulano)
II. Ascheri Barolo 2013, Giacomo Ascheri, Bra – Piemont (Nebbiolo)
III. Diamantes de Hielo – doskonały cydr lodowy z Viuda de Angelón, Asturia
III. Marchesi di Barolo, Barolo 2013 DOCG (Nebbiolo)
IV. Cremant de Loire Raymond Morin Brut, Domaine de Landreau (Chenin, Cabernet Franc)
V. Perusini Ronchi di Gramogliano – Ribolla Gialla Friuli Colli Orientali 2016
VI. Viña Pomal Reserva 2013 (Tempranillo)
VII. Castello di Santa Vittoria – Dolcetto d’Alba
VIII. Brandini Filari Lunghi – Dolcetto d’Alba
IX. Viña Salceda, Rioja Reserva 2011
X. Vigne dei Mastri, Galileo Barbera d’Asti DOCG Superiore
XI. Cortina Sidra de Hielo – bardzo smaczny cydr lodowy z Asturii
XII. San Gregorio, Armantes Vendimia Seleccionada 2013 (Garnacha, Tempranillo)
cdn.