Winny pamiętnik XVIII.

Churchill mawiał, że nigdy nie pije przed śniadaniem. To zupełnie tak jak my…

I. Dario Prinčič Jakot 2014 (Friulano)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia - Dario Princic

II. Ascheri Barolo 2013, Giacomo Ascheri, Bra – Piemont (Nebbiolo)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia - Ascheri - Barolo DOCG

III. Diamantes de Hielo – doskonały cydr lodowy z Viuda de Angelón, Asturia

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

III. Marchesi di Barolo, Barolo 2013 DOCG (Nebbiolo)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

IV. Cremant de Loire Raymond Morin Brut, Domaine de Landreau (Chenin, Cabernet Franc)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

V. Perusini Ronchi di Gramogliano – Ribolla Gialla Friuli Colli Orientali 2016

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

VI. Viña Pomal Reserva 2013 (Tempranillo)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

VII. Castello di Santa Vittoria – Dolcetto d’Alba

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

VIII. Brandini Filari Lunghi – Dolcetto d’Alba

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

IX. Viña Salceda, Rioja Reserva 2011

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

X. Vigne dei Mastri, Galileo Barbera d’Asti DOCG Superiore

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

XI. Cortina Sidra de Hielo – bardzo smaczny cydr lodowy z Asturii

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

XII. San Gregorio, Armantes Vendimia Seleccionada 2013 (Garnacha, Tempranillo)

Winny pamiętnik - Facet i Kuchnia

cdn.