Drugi konkurs RAW COCOA dobiegł końca, pora na ogłoszenie wyników. Do kogo trafią słodkie zestawy?

Konkursowe pytanie brzmiało: który przepis, ze wszystkich dotychczas opublikowanych na blogu Facet i kuchnia, ukaże się w czerwcowym numerze Magazynu T3?

Czerwcowy T3 jest już w sprzedaży, a w nim:

Odpowiedzi były różne, niektóre ujawniły nawet posiadane przez autorów zdolności przewidywania przyszłości (tj. zawartości kolejnego wydania T3). Tym razem chodziło o grillowaną barramundi ze szparagowym risotto, a pierwsze trzy osoby, które trafnie wytypowały ten przepis, to:

Kasia Karkowska
Tomasz Sura
Asia

Gratulacje!!! Zwycięzcy otrzymują zestawy produktów RAW COCOA, w skład których wchodzi:

surowa czekolada z jagodami goji,
surowa czekolada o smaku migdałowego cappucino z morwą,
jagody goji w surowej czekoladzie, oraz
jagody inkaskie w surowej czekoladzie.

Laureatów proszę o przesłanie pełnych danych kontaktowych do wysyłki nagród – emailem na facetikuchnia@gmail.com.

A kolejne konkursy spod znaku RAW COCOA już niebawem!