OSTATNIO DODANE
La Banca del Vino – bank wina w Pollenzo.
Dynia nadziewana kurkami.
Epicus troophlicus dactylicus – epickie trufle z daktyli.
Cukinia duszona z kalarepą.
Sałatka z figami.
Co przywieźć z Tallina? Najlepszy subiektywny przewodnik.
Lizbona co zobaczyć – 28 miejsc. Najlepszy przewodnik.
Zupa z białym winem i owocami.
Sery w Prowansji oraz le plateau de fromages idéal.
Sisteron w dzień targowy – ze straganów na stół. O miasteczku, które nie potrzebuje supermarketów.
Sernik ze śliwkami – znakomite ciasto na jesień.
Dynia mandarynkowa – przepis podstawowy.
Slow Food – dlaczego wspieramy i płacimy składki?
Warzywa z tofu.
Spaghetti z cukinii z bobem.
Warzywa kocham i rozumiem, warzyw nie jeść nie umiem.
Oberiba – tradycyjna śląska potrawka z kalarepy.
Goodio – surowa czekolada z miętą.
Papryki faszerowane kaszą jaglaną.
Czy w restauracji z gwiazdką Michelin można się najeść?