Pora na kalafiora.

Warzywa kocham i rozumiem, warzyw nie jeść nie umiem, a kalafior to wspaniały materiał na szybki i pełnowartościowy roślinny posiłek. Pieczony, smażony, gotowany (np. w zupie lub curry albo na parze). Na gorąco lub na zimno. Z dodatkiem różnistych kompozycji ziół lub przypraw. Kalafior zawsze smakuje wspaniale!

By przejść do przepisu, kliknij w wybrane zdjęcie.

Pora na kalafiora

Kalafior pieczony z chilli

Pora na kalafiora

Kalafior tamaryndowy

Pora na kalafiora

Curry z kalafiorem

Pora na kalafiora

Pora na kalafiora

Tarta z kalafiorem i tymiankiem (na bezglutenowym cieście)

Pora na kalafiora

Steki z kalafiora

Pora na kalafiora

Pieczony kalafior z masłem orzechowym

Pora na kalafiora

Kalafior z patelni

Pora na kalafiora

Kalafior z twarogiem i młodym bobem

Pora na kalafiora

Kalafior w panierce z orzechów włoskich i kolendry

Pora na kalafiora