OSTATNIO DODANE

CHOC’FLEURS – gorzka czekolada z płatkami kwiatów i nasionami konopi

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 19 października 2016 2 komentarze

Choc’Fleurs – gorzka czekolada z płatkami kwiatów i nasionami konopi.

Łosoś z rukolą i komosą ryżową

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY, RYŻ I KASZE Dnia 18 października 2016 4 komentarze

Łosoś z rukolą i komosą ryżową.

Original Beans – Piura Porcelana | Gorzka czekolada 75%

W kategorii BEZGLUTENOWE, CZEKOLADY - RECENZJE Dnia 17 października 2016 0 komentarzy

Original Beans – Piura Porcelana.

Sałatka z bresaoli, brzoskwiń i gruszek | Gotowanie w Cagliari

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 16 października 2016 5 komentarzy

Sałatka z bresaoli, brzoskwiń i gruszek.

Ricotta / figa / burak / miechunka / marakuja

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 14 października 2016 7 komentarzy

Ricotta, figa, burak, miechunka i marakuja.

Pieczone warzywa w roli głównej – najlepsze przepisy

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 12 października 2016 7 komentarzy

Pieczone warzywa uwielbiam i przyrządzam o każdej porze roku – tak często, jak to tylko możliwe.

Zupa z czerwonej soczewicy

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO, ZUPY Dnia 10 października 2016 4 komentarze

Zupa z czerwonej soczewicy.

Awokado / bób / kapary / pomidorki koktajlowe

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 8 października 2016 9 komentarzy

Awokado z bobem, owocami kaparowca i pomidorkami koktajlowymi.

Antonówki pieczone z figami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 6 października 2016 5 komentarzy

Antonówki pieczone z figami.

Pak choi duszony z bobem i cukinią

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 4 października 2016 1 komentarz

Pak choi duszony z bobem i cukinią.

Duszone owoce w dyni

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 2 października 2016 2 komentarze

Duszone owoce w dyni.

Risotto z karczochami i kwiatami cukinii

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE Dnia 30 września 2016 0 komentarzy

Risotto z karczochami i kwiatami cukinii.

Łosoś / ser / kwiaty cukinii / wędzone orzechy / zioła

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY, SAŁATKI I PRZYSTAWKI Dnia 28 września 2016 5 komentarzy

Łosoś, ser śmietankowy domowej roboty, kwiaty cukinii, wędzone orzechy macadamia i zioła.

RECENZJA: RUSTIC & CROSSROADS – restaurant cookbooks

W kategorii KSIĄŻKI - RECENZJE Dnia 27 września 2016 0 komentarzy

Rustic i Crossroads to dwa nowe tytuły w kategorii restauracyjnych książek kulinarnych. Warto przyjrzeć im się z bliska.

Domowa wędzarnia – czy warto?

W kategorii TESTY I RECENZJE Dnia 26 września 2016 10 komentarzy

Domowa wędzarnia – fajna zabawka czy zawracanie głowy?

Queijaria – cheese shop & bar | Lizbona, Portugalia

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 25 września 2016 8 komentarzy

Queijaria, czyli gdzie zjeść (ser) w Lizbonie?

Małdrzyki z salsą figowo-śliwkową

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, SŁODKIE Dnia 23 września 2016 6 komentarzy

Małdrzyki z salsą figowo-śliwkową.

Sałatka z pomarańczy, pomidorów i rzodkiewek | Gotowanie w Tavirze

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI Dnia 22 września 2016 2 komentarze

Sałatka z pomarańczy, pomidorów i rzodkiewek.

Komosa ryżowa z pieczonymi warzywami korzeniowymi

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYŻ I KASZE, WEGAŃSKIE Dnia 21 września 2016 3 komentarze

Komosa ryżowa (quinoa) z pieczonymi warzywami korzeniowymi.

Mercado da Ribeira – restauracje | Lizbona, Portugalia

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 20 września 2016 21 komentarzy

Gdzie zjeść w Lizbonie?