OSTATNIO DODANE
Dyniowe Gnocchi alla Romana – wegańskie i bezglutenowe
Dyniowe Gnocchi alla Romana – wegańskie i bezglutenowe.
Gorizia – tam gdzie Słowenia spotyka się z Włochami
Gorizia – tam gdzie Słowenia spotyka się z Włochami.
Ciasteczka owsiane ze słonecznikiem – kruche, lekko maślane i mało słodkie
Ciasteczka owsiane ze słonecznikiem.
Sery w Piemoncie – 10 klasyków, które warto znać. I zjeść!
Sery w Piemoncie – 10 klasyków, które warto znać.
Kiszone buraki Chioggia – lato zamknięte w słoiku
Kiszone buraki Chioggia – lato zamknięte w słoiku.
Salzburger Nockerl – słynny alpejski deser i magia kontrastów (suflet bez glutenu)
Salzburger Nockerl – słynny alpejski deser prosto z Österreich.
Ponta Delgada w obiektywie – spacer bez mapy
Ponta Delgada w obiektywie – spacer bez mapy po stolicy Azorów.
Cukier puder bez kalorii, o zerowym IG – to naprawdę możliwe!
Cukier puder bez kalorii – jak go zrobić w domu?