OSTATNIO DODANE

Dyniowe Gnocchi alla Romana – wegańskie i bezglutenowe

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 27 lutego 2020 3 komentarze

Dyniowe Gnocchi alla Romana – wegańskie i bezglutenowe.

Gorizia – tam gdzie Słowenia spotyka się z Włochami

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 26 lutego 2020 0 komentarzy

Gorizia – tam gdzie Słowenia spotyka się z Włochami.

Panforte z białym makiem na gorzkiej czekoladzie 100% kakao

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 25 lutego 2020 2 komentarze

Panforte z białym makiem.

Zupa z suszonych śliwek (wigilijna)

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 24 lutego 2020 0 komentarzy

Zupa z suszonych śliwek.

Risotto z pieczoną dynią – pyszny obiad w 20 minut!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 21 lutego 2020 0 komentarzy

Risotto z pieczoną dynią.

Winny pamiętnik XX – Facet i Kuchnia

W kategorii WINA, CYDRY I INNE TRUNKI Dnia 20 lutego 2020 0 komentarzy

Winny pamiętnik XX.

Ciasteczka owsiane ze słonecznikiem – kruche, lekko maślane i mało słodkie

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 20 lutego 2020 3 komentarze

Ciasteczka owsiane ze słonecznikiem.

Huevos rotos z bellotą, czyli rozbite jaja po hiszpańsku

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 19 lutego 2020 2 komentarze

Huevos rotos z bellotą.

Flaugnarde z żurawiną i Cointreau

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 18 lutego 2020 5 komentarzy

Flaugnarde z żurawiną i Cointreau.

Sery w Piemoncie – 10 klasyków, które warto znać. I zjeść!

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY, SERY Dnia 17 lutego 2020 1 komentarz

Sery w Piemoncie – 10 klasyków, które warto znać.

Gofry ryżowe z sałatką z kimchi

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA Dnia 15 lutego 2020 2 komentarze

Gofry ryżowe z sałatką z kimchi.

Kiszone buraki Chioggia – lato zamknięte w słoiku

W kategorii BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE Dnia 13 lutego 2020 0 komentarzy

Kiszone buraki Chioggia – lato zamknięte w słoiku.

Sycylijska sałatka z serem i pomarańczami

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 12 lutego 2020 0 komentarzy

Sycylijska sałatka z serem i pomarańczami.

Salzburger Nockerl – słynny alpejski deser i magia kontrastów (suflet bez glutenu)

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 11 lutego 2020 6 komentarzy

Salzburger Nockerl – słynny alpejski deser prosto z Österreich.

Sałatka z pieczonych rzodkiewek i pomidorków

W kategorii BEZGLUTENOWE, SAŁATKI I PRZYSTAWKI, SERY Dnia 10 lutego 2020 0 komentarzy

Sałatka z pieczonych rzodkiewek i pomidorków.

Ponta Delgada w obiektywie – spacer bez mapy

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 9 lutego 2020 0 komentarzy

Ponta Delgada w obiektywie – spacer bez mapy po stolicy Azorów.

Tarta walentynkowa – wyjątkowy deser na wiele okazji (bez cukru, bez glutenu)

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 7 lutego 2020 0 komentarzy

Tarta walentynkowa.

Pizza z polenty – super patent na pizzę bez glutenu i obłędne zielone pesto

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO Dnia 7 lutego 2020 1 komentarz

Pizza z polenty.

Cukier puder bez kalorii, o zerowym IG – to naprawdę możliwe!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 6 lutego 2020 4 komentarze

Cukier puder bez kalorii – jak go zrobić w domu?

Bób z gravlaxem z troci – łatwy przepis na nietuzinkowy obiad

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 5 lutego 2020 0 komentarzy

Bób z gravlaxem z troci.