OSTATNIO DODANE
Jabłecznik z babcinego przepisu – „lubi” zakalec, ale i tak jest pyszny!
Jabłecznik z babcinego przepisu.
Krucha tarta z powidłami – tak pyszna, że znika szybciej niż się piecze!
Krucha tarta z powidłami – bez glutenu, bez jajek, bez cukru, a smakuje jak marzenie.
Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge. Znakomity!
Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge.
San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek II
San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek II.
Pasztet grzybowy (wegański), który pokochają nawet mięsożercy!
Pasztet grzybowy – z kaszą gryczaną, w 100% roślinny, a wygląda i smakuje jak mięsny.
San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek I
San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek I.
Dutch Baby – śniadanie mistrzów, które robi się samo!
Dutch Baby – śniadanie mistrzów, które robi się samo.
Far Breton – tradycyjny deser z Bretanii, który pokochasz od pierwszego kęsa
Far Breton – tradycyjny deser z Bretanii, który pokochasz od pierwszego kęsa!
Panforte di Siena z orzechami laskowymi i balsamico – aromatyczny piernik świąteczny po włosku
Panforte di Siena z orzechami laskowymi i balsamico.