OSTATNIO DODANE

Duszone pomidory z fetą i ziołami – super obiad w 10 minut!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 15 stycznia 2020 1 komentarz

Duszone pomidory z fetą.

Jabłecznik z babcinego przepisu – „lubi” zakalec, ale i tak jest pyszny!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 14 stycznia 2020 0 komentarzy

Jabłecznik z babcinego przepisu.

Gravlax z troci – troć marynowana w soli i wódce

W kategorii BEZGLUTENOWE, RYBY Dnia 13 stycznia 2020 4 komentarze

Gravlax z troci.

Krucha tarta z powidłami – tak pyszna, że znika szybciej niż się piecze!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE Dnia 12 stycznia 2020 5 komentarzy

Krucha tarta z powidłami – bez glutenu, bez jajek, bez cukru, a smakuje jak marzenie.

Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge. Znakomity!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY, ŚNIADANIA Dnia 11 stycznia 2020 7 komentarzy

Sernik wytrawny – z pieprzem i serem São Jorge.

San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek II

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 10 stycznia 2020 0 komentarzy

San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek II.

Chleb piernikowy – aromatyczny i pełen bakalii

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 9 stycznia 2020 2 komentarze

Chleb piernikowy – aromatyczny i pełen bakalii.

Bób po baskijsku (Babak erara) – przepis tradycyjnej kuchni baskijskiej

W kategorii BEZGLUTENOWE, MIĘSO, ŚNIADANIA Dnia 8 stycznia 2020 2 komentarze

Bób po baskijsku.

Pasztet grzybowy (wegański), który pokochają nawet mięsożercy!

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 7 stycznia 2020 6 komentarzy

Pasztet grzybowy – z kaszą gryczaną, w 100% roślinny, a wygląda i smakuje jak mięsny.

La Purísima Premium 2014 DO Yecla

W kategorii WINA, CYDRY I INNE TRUNKI Dnia 5 stycznia 2020 0 komentarzy

La Purísima Premium 2014 DO Yecla.

Polenta z grilla i sałatka z pomarańczy

W kategorii BEZGLUTENOWE, SERY Dnia 5 stycznia 2020 0 komentarzy

Polenta z grilla i sałatka z pomarańczy z serem Montebore.

Makaron z kimchi – dwa składniki, mega efekt!

W kategorii BEZGLUTENOWE, MAKARONY Dnia 4 stycznia 2020 0 komentarzy

Makaron z kimchi.

San Sebastian co zobaczyć w Kraju Basków (Donostia, Euskadi) – odcinek I

W kategorii MIEJSCA - RECENZJE, ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 3 stycznia 2020 0 komentarzy

San Sebastian co zobaczyć (Donostia, Euskadi) – odcinek I.

Dutch Baby – śniadanie mistrzów, które robi się samo!

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 2 stycznia 2020 6 komentarzy

Dutch Baby – śniadanie mistrzów, które robi się samo.

Far Breton – tradycyjny deser z Bretanii, który pokochasz od pierwszego kęsa

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, ŚNIADANIA Dnia 29 grudnia 2019 5 komentarzy

Far Breton – tradycyjny deser z Bretanii, który pokochasz od pierwszego kęsa!

Winny pamiętnik XVIII – Facet i Kuchnia

W kategorii BEZGLUTENOWE, WINA, CYDRY I INNE TRUNKI Dnia 27 grudnia 2019 0 komentarzy

Winny pamiętnik XVIII.

Kimchi z ryżem i jajkiem – naturalny probiotyk, który wzmacnia odporność

W kategorii BEZGLUTENOWE Dnia 27 grudnia 2019 1 komentarz

Kimchi z ryżem i jajkiem.

Panforte di Siena z orzechami laskowymi i balsamico – aromatyczny piernik świąteczny po włosku

W kategorii BEZGLUTENOWE, SŁODKIE, WEGAŃSKIE Dnia 23 grudnia 2019 2 komentarze

Panforte di Siena z orzechami laskowymi i balsamico.

Pieczywo chrupkie z czarnuszką – bezglutenowe i wegańskie

W kategorii BEZGLUTENOWE, ŚNIADANIA, WEGAŃSKIE Dnia 23 grudnia 2019 12 komentarzy

Pieczywo chrupkie z czarnuszką.

Piemont 10 rzeczy, które warto zjeść

W kategorii ON TOUR - FIK W PODRÓŻY Dnia 22 grudnia 2019 0 komentarzy

Piemont 10 rzeczy, które warto zjeść.